FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon harga anjeun?

harga kami anu ngarobih gumantung suplai jeung faktor pasar sejenna matuh. Urang bakal dikirim anjeun hiji daftar harga diropéa sanggeus perusahaan ngahubungan ngémbarkeun salajengna.

Dupi anjeun nyadiakeun dokuméntasi relevan?

Sumuhun, urang tiasa nyadiakeun dokuméntasi paling kaasup CE, ISO9001, Sértipikat tina Hiji

alysis / Conformance; asuransi; Asal, sarta dokumén ékspor lianna dimana diperlukeun.

Urang lulus ISO9001 na CE certifciation.

Kumaha upami kualitas anjeun?

Ti design liwat ka produksi, Aqua-tech kualitas sistem manajemen anu terpadu kana unggal wewengkon bisnis urang. Analysis nu-ayeuna sarta kadali dijieun sapanjang proses produksi, guaranteeing total kualitas produk urang '. Kaunggulan Aqua-tech geus dipikawanoh ku sababaraha certifications na accreditations ti kepala sekolah utama urang.

Naon rupa padika pembayaran anjeun nampi?

Anjeun tiasa nyieun mayar kana rekening bank urang, Western Union atawa PayPal:
deposit 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L.

Anjeun ngajamin pangiriman aman tur aman produk?

Sumuhun, urang salawasna make kemasan ékspor kualitas luhur. Urang ogé ngagunakeun packing bahya husus pikeun barang bahaya sarta disahkeun shippers gudang tiis pikeun suhu barang nu sensitip. bungkusan spesialis sarta sarat packing non-standar bisa dibebankeun hiji muatan tambahan.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih meunang barang. Express nyaéta normal paling quickest tapi ogé cara paling mahal. Ku seafreight ngarupakeun solusi pangalusna pikeun jumlahna badag. Persis ongkos angkutan barang urang ukur tiasa masihan anjeun lamun urang terang wincik jumlah, beurat na jalan. Mangga wartosan ngémbarkeun salajengna.

Kumaha ngeunaan Service Mesin anjeun?

jasa customer kami ngawas pesenan Anjeun dina dasar pribadi di unggal tahap di manufaktur, pamrosésan sarta logistik. Hatur nuhun ka puseur distribution, sistem informasi urang jeung prosés kontinyu tina ngembangkeun fléksibel jeung produksi, urang ngaoptimalkeun nuju sareng pangiriman kali pikeun produk Anjeun.

What is the nuju waktu average?

port loading kami: port Xiamen. Atawa batur Cina port nurutkeun waktu mingpin requirements.The anjeun biasana mangrupa 20-60 poé sanggeus narima pembayaran deposit. mesin Tujuan husus bakal ngabahas. The kali kalungguhan jadi éféktif nalika (1) kami geus narima titipan anjeun, sarta (2) urang kudu persetujuan final anjeun produk Anjeun. Mun urang kalungguhan kali ulah digawekeun ku deadline anjeun, mangga balik leuwih sasuai ka nu Anjeun sareng diobral Anjeun. Dina sagala perkara urang cobaan pikeun nampung kaperluan Anjeun. Dina kalolobaan kasus kami bisa ngalakukeunana.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?